sábado, 30 de junio de 2012

2012 News 04. Josep Bou


josep bou
2012 [ 04 ]
 
 
josep bou
Web actualitzat. Un premi de 2.000 €. Nou projecte a la tardor
ASSOLIT. El passat mes de maig es va presentar el llibre Viatge a la Conca de Barberà 3 de la col·lecció PassFOTO 13x18 amb una magnífica prosa de l’escriptor i bon amic Josep Vallverdú. A la meva pàgina web JOSEPBOU.COM hi podeu veure algunes de les fotografies que he fet per a aquest volum, el tercer de la col·lecció.
EN CURS. Teniu temps fins al 30 de juliol de 2012, si voleu participar en el Premi Fotogràfic Ramon Aloy BASES  dotat amb 2.000 €, per trametre els arxius fotogràfics. En aquesta tercera edició i en homenatge a l’artista Antoni Tàpies, una CREU és l’element que ha de ser present en totes les fotografies que optin al premi. Com en qualsevol projecte fotogràfic, moltes són les mirades amb que el podem enfocar. Suggereixo que en el moment de realitzar les imatges per optar al premi, us contamineu del llenguatge simbòlic de la creu en l’obra de l’artista a qui homenatgem, i veureu que les possibilitats són gairebé infinites i totes vàlides. Animeu-vos! 2.000 € crec que s’ho valen i ja sabeu que l’important (així ho diuen) és participar.
EN PREPARACIÓ. De cara a la tardor, estic preparant un projecte, activitat, taller, màster… Encara no hi he trobat el nom que defineixi la idea que tinc al cap, però m’he fixat a finals de setembre, com a molt tard, tenir-lo enllestit per poder-vos-en informar.
Bon estiu i seguim en contacte.
Josep Bou – Fotògraf
* La fotografia que encapçala aquest correu electrònic és del monument Homenatge a Picasso realitzat per Antoni Tàpies (1981). © Josep Bou
 
Web actualizada. Un premio de 2.000 €. Nuevo proyecto en otoño
SI. El pasado mes de Mayo se presentó el libroViatge a la Conca de Barberà 3 de la colección PassFOTO 13x18 con una magnifica prosa del escritor y buen amigo Josep Vallverdú. En mi página web JOSEPBOU.COM podéis ver algunas de las fotografías que he hecho para este volumen, el tercero de la colección.
EN CURSO. Tenéis tiempo hasta el 30 de Julio de 2012, si queréis participar en el Premio Fotográfico Ramon Aloy  BASES dotado con 2.000 €, para enviar los archivos fotográficos. En esta tercera edición y en homenaje al artista Antoni Tàpies una CRUZ es el elemento que debe estar presente en todas las fotografías que opten al premio. Como en cualquier proyecto muchas son las miradas con que podemos enfocarlo. Sugiero que al realizar las imágenes para optar al premio, os contaminéis del lenguaje simbólico de la cruz en la obra del artista que homenajeamos, las posibilidades son casí infinitas y todas válidas. Animaros! 2.000 € creo que lo valen, y lo importante (así lo dicen) es participar.
EN PREPARACIÓN. Para otoño, estoy preparando un proyecto, actividad, taller, máster… todavía no he encontrado un nombre que defina la idea que tengo en mente, pero a finales de septiembre, como muy tarde, lo tendré para poder informaros.
Buen verano y seguimos en contacto.
Josep Bou – Fotógrafo
* La fotografia que ilustra este correo electrónico es del monumento Homenaje a Picasso realizado por Antoni Tàpies (1981) © Josep Bou

No hay comentarios:

Publicar un comentario


BLANCA ORAA MOYUA